Carne de porc milaneză cu salată caldă de toamnă și ou fiert
Carnea de porc milaneză cu salată caldă de toamnă și ou fiert ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 3,89 USD pe porție. O porție conține 585 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, ceapă, radicchio trevisano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată Caldă De Spanac Cu Carne De Porc Milaneză, Salată Caldă De Toamnă, și Salată De Toamnă Cu Vinetă Caldă De Creveți Oregon.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Configurați o procedură standard de panificare punând făina, 2 ouă bătute cu 1 lingură de apă și panko amestecat cu 1/4 cană parmezan ras în recipiente plate largi separate. Condimentează carnea de porc, generos, cu sare pe ambele părți. Folosind 1 mână pentru ingrediente umede și cealaltă mână pentru ingrediente uscate, înveliți carnea în făină, apoi ouăle și apoi firimiturile de pâine, apăsând panko pe carnea de porc pentru a adera. Puneți deoparte până când sunteți gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Aliniați o foaie de copt cu o hârtie silpat sau pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Întindeți o lingură de parmezan ras într-un cerc subțire de aproximativ 3 inci în diametru pentru a forma un frico. Repetați de încă 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pâine Cu Nuci și Stafide
5
Puneți foaia de copt în cuptor și coaceți până când brânza este topită și ușor rumenită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți tigaia din cuptor și reduceți căldura la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
7
Într-o cratiță mare la foc mare, aduceți la fierbere 2 până la 3 centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
8
Adăugați oțetul alb și reduceți căldura pentru a aduce apa la foc mic. Spargeți cu grijă restul de 4 ouă în apă și gătiți până când albusurile sunt setate, dar gălbenușul este încă moale, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb Distilat
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
9
Scoateți ouăle cu o lingură pliată și puneți-le într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Păstrați apa pe foc pentru a reîncălzi ouăle când sunteți gata să serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Într-o tigaie mare la foc mediu adăugați ulei de măsline până când are o adâncime de aproximativ 1/2 inch. Verificați temperatura uleiului scufundând marginea cărnii de porc în ulei, dacă nu sfârâie și nu se oprește cu bule și așteptați! Verificați-l din nou într-un minut. Dacă uleiul fumează, este prea cald. Când uleiul este la temperatura potrivită, adăugați ușor carnea. Nu aglomerați tigaia sau veți ajunge cu carne de porc grasă, poate fi necesar să lucrați în loturi. Când carnea de porc este frumos maro auriu pe fiecare parte și gătită, scoateți din tigaie și ștergeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
11
Se presară cu sare și se pune într-un cuptor cald pe o tavă de foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
12
Într-o altă tigaie mare la foc mediu-mare, se toarnă un strat subțire de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Adăugați ceapa și un vârf de fulgi de ardei roșu, condimentați cu sare și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și gătiți până când sunt moi și ofilite, aproximativ 3 până la 4 minute. Dacă tigaia pare uscată, adăugați încă câteva picături de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Adăugați rucola, radicchio și oțet de vin roșu. Aruncați pentru a combina și adăugați mai mult ulei de măsline, dacă este necesar. Condimentează cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Fripturi De Carne Din New York
Apa Plus 2 Linguri Sare
Piept De Pui La Rotisor
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
16
Când sunteți gata să serviți, scoateți ouăle pocate din Baia de gheață și puneți-le înapoi în apa fierbinte. Aranjați o bucată de carne de porc în centrul fiecărei farfurii de servire și acoperiți-o cu o parte din salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert
1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Vermut Stropitor
17
Scoateți fiecare ou din apa fierbinte și uscați-l. Puneți-o deasupra salatei și presărați cu câteva fulgi de ardei roșu. Îndepărtați cu grijă un frico de pe foaia de copt și sprijiniți-l lângă ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
18
Presărați niște parmezan suplimentar peste tot și stropiți cu puțin ulei de măsline. Ești tare!