Carne de porc milaneză cu salată caldă de toamnă și ou fiert

Carne de porc milaneză cu salată caldă de toamnă și ou fiert
Carnea de porc milaneză cu salată caldă de toamnă și ou fiert ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 3,89 USD pe porție. O porție conține 585 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, ceapă, radicchio trevisano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată Caldă De Spanac Cu Carne De Porc Milaneză, Salată Caldă De Toamnă, și Salată De Toamnă Cu Vinetă Caldă De Creveți Oregon.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Configurați o procedură standard de panificare punând făina, 2 ouă bătute cu 1 lingură de apă și panko amestecat cu 1/4 cană parmezan ras în recipiente plate largi separate. Condimentează carnea de porc, generos, cu sare pe ambele părți. Folosind 1 mână pentru ingrediente umede și cealaltă mână pentru ingrediente uscate, înveliți carnea în făină, apoi ouăle și apoi firimiturile de pâine, apăsând panko pe carnea de porc pentru a adera. Puneți deoparte până când sunteți gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Aliniați o foaie de copt cu o hârtie silpat sau pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Întindeți o lingură de parmezan ras într-un cerc subțire de aproximativ 3 inci în diametru pentru a forma un frico. Repetați de încă 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Puneți foaia de copt în cuptor și coaceți până când brânza este topită și ușor rumenită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți tigaia din cuptor și reduceți căldura la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Într-o cratiță mare la foc mare, aduceți la fierbere 2 până la 3 centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Adăugați oțetul alb și reduceți căldura pentru a aduce apa la foc mic. Spargeți cu grijă restul de 4 ouă în apă și gătiți până când albusurile sunt setate, dar gălbenușul este încă moale, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
9
Scoateți ouăle cu o lingură pliată și puneți-le într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Păstrați apa pe foc pentru a reîncălzi ouăle când sunteți gata să serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Într-o tigaie mare la foc mediu adăugați ulei de măsline până când are o adâncime de aproximativ 1/2 inch. Verificați temperatura uleiului scufundând marginea cărnii de porc în ulei, dacă nu sfârâie și nu se oprește cu bule și așteptați! Verificați-l din nou într-un minut. Dacă uleiul fumează, este prea cald. Când uleiul este la temperatura potrivită, adăugați ușor carnea. Nu aglomerați tigaia sau veți ajunge cu carne de porc grasă, poate fi necesar să lucrați în loturi. Când carnea de porc este frumos maro auriu pe fiecare parte și gătită, scoateți din tigaie și ștergeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se presară cu sare și se pune într-un cuptor cald pe o tavă de foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Într-o altă tigaie mare la foc mediu-mare, se toarnă un strat subțire de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați ceapa și un vârf de fulgi de ardei roșu, condimentați cu sare și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
14
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și gătiți până când sunt moi și ofilite, aproximativ 3 până la 4 minute. Dacă tigaia pare uscată, adăugați încă câteva picături de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Adăugați rucola, radicchio și oțet de vin roșu. Aruncați pentru a combina și adăugați mai mult ulei de măsline, dacă este necesar. Condimentează cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
16
Când sunteți gata să serviți, scoateți ouăle pocate din Baia de gheață și puneți-le înapoi în apa fierbinte. Aranjați o bucată de carne de porc în centrul fiecărei farfurii de servire și acoperiți-o cu o parte din salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
17
Scoateți fiecare ou din apa fierbinte și uscați-l. Puneți-o deasupra salatei și presărați cu câteva fulgi de ardei roșu. Îndepărtați cu grijă un frico de pe foaia de copt și sprijiniți-l lângă ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
18
Presărați niște parmezan suplimentar peste tot și stropiți cu puțin ulei de măsline. Ești tare!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista