Carne De Porc Milaneză

Carne De Porc Milaneză
Carnea de porc milaneză necesită aproximativ 26 minute de la început până la sfârșit. Pentru $6.06 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 779 calorii, 70g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți cimbru, roșii cherry, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Încercați Carne De Porc Milaneză, Carne De Porc Milaneză, și Carne De Porc Milaneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe o farfurie, combinați panko, parmezan, pătrunjel, cimbru, 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. piper; se amestecă cu o furculiță până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CimbruCimbru
SareSare
2
Așezați făina și ouăle în boluri separate de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați cotletele cu sare și piper. Dragați cotletele în făină, scuturând excesul, apoi înmuiați-le în ouă, lăsând excesul să picure. Apoi, Cotletele de dragare în amestecul panko, apăsând ușor pentru a adera firimiturile de pâine pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
OuăOuă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Așezați cotletele pe o farfurie.
5
Cald 2 Linguri. ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați 4 cotlete în tigaie și gătiți, întorcând o dată cu clești, până când cotletele se rumenesc și se fierb, 5 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
6
Scoateți pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie pentru a vă menține cald. Ștergeți tigaia. Repetați cu 2 linguri. uleiul și cotletele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Se amestecă rucola și roșiile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
RucolaRucola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Stropiți cu 1 lingură rămasă. ulei și suc de lămâie, condimentați cu sare și piper și aruncați ușor. Împărțiți salata de rucola între 4 farfurii și așezați 2 cotlete deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RucolaRucola
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Așezați o pană de lămâie pe fiecare farfurie, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateMediu
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista