Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați marinate în stil thailandez. Pentru $7.52 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 924 calorii, 92g de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, chile Thailandez-sos de scufundare cu ierburi, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc Spareribs Asado în stil Macao, Friptură de flanc marinată în stil thailandez și salată de ierburi, și Cotlete De Porc Marinate În Stil Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți șalotele, ceapa verde, ghimbirul, usturoiul, coriandrul, sosul de soia, sosul de pește, sarea, piperul și zahărul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la o pastă liberă, tocată mărunt, răzuind părțile laterale ale bolului o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați coaste de porc într-un castron mare sau o pereche de pungi grele de plastic resigilabile. Înveliți bine coastele cu marinada, masând pasta în carne timp de aproximativ un minut. Acoperiți și marinați la temperatura camerei timp de 2 ore sau până la 5 ore la frigider, aruncând coastele o dată sau de două ori în acest timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Porc
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Întindeți coastele, cu osul în jos, pe două foi de copt mari, căptușite cu pergament și coaceți până când coastele sunt profund colorate și foarte fragede, dar nu cad încă din os, aproximativ 11/2 ore, rotind ocazional tigăile pentru a încuraja chiar gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Scoateți din cuptor și serviți cu boluri mici de sos thailandez Chile-Herb Dipping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Thai Chili
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Din Biblia cărnii lui Lobel: tot ce trebuie să știți despre carne și păsări de Curte de la maeștrii măcelari din America de Stanley, Evan, Mark și David Lobel, cu Mary Goodbody și David Whiteman. Text copyright 2009 de Morris Lobel & Sons, Inc.; fotografii: 2009 de Lucy Schaeffer. Publicat de Chronicle Books LLC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch