Carne De Porc Marinată Mojo

Carne De Porc Marinată Mojo
Carnea de porc marinată Mojo necesită aproximativ 3 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 693 calorii, 30g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de usturoi, zahăr brun muscavado, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne De Porc Marinată Mojo, Cina în seara asta: cotlete de porc la grătar marinate în Mojo, și Rețetă Cubano De Porc Marinat Mojo (Lechon Asado) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 4 căni de suc de portocale și 1 cană de suc de lămâie și coajă într-o cratiță mare la foc mare și reduceți la 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de portocale rămas și sucul de lămâie se adaugă câțiva căței de usturoi și 1/4 cană de oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4
Folosind un cuțit de tăiat, faceți mici fante pe întreaga suprafață a cărnii de porc și frecați usturoiul în bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Bateți împreună uleiul și restul de 1/4 cană de oregano într-o tigaie mare, adăugați carnea de porc și întoarceți-o la acoperire, acoperiți și lăsați să se marineze la frigider pentru cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți carnea de porc din frigider cu 30 de minute înainte de prăjire. Condimentați carnea de porc cu sare și piper și gătiți timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 375 de grade F și continuați prăjirea, ungând cu marinada în ultimele 30 de minute de prăjire până când se rumenesc și un termometru cu citire instantanee introdus în centru ajunge la 150 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Scoateți din cuptor, ungeți cu orice glazură rămasă, cortați liber și lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Serviți carnea de porc cu sosul de scufundare Mojo și Pătlaginele cu rom și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Miere De CitriceMiere De Citrice
10
Folosind un mortar și un pistil, zdrobiți usturoiul, serrano, coriandru și câțiva vârfuri de sare până devine o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
11
Adăugați sucul de portocale, sucul de lămâie și uleiul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Încălziți untul într-o tigaie mare de sote la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați zahărul și gătiți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
14
Adăugați pătlaginele și gătiți până se înmoaie și se încălzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
15
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați romul, reveniți la foc și gătiți până când alcoolul s-a redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista