Carne de porc marinată Hoisin la grătar cu ananas-gust de ceapă verde la grătar
Carne de porc marinată Hoisin la grătar cu ananas-gust de ceapă verde la grătar este un fără gluten și fără lactate sos. Această rețetă servește 4 și costă 2,16 USD pe porție. O porție conține 329 calorii, 48G de proteine, și 10g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia, uleiul de susan, filetul de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Snapper roz la grătar cu ananas caramelizat-unt de ceapă verde și gust, Ceapă Verde La Grătar Și Gust De Tomatillo, și Somon la grătar cu ghimbir și ceapă verde.
Instrucțiuni
Combinați hoisin, oțet, soia, usturoi și ulei de susan într-un castron mic.
Așezați filetul într-un vas de copt de mică adâncime, turnați peste marinată și marinați la frigider 3 până la 4 ore sau peste noapte, întorcând o dată. Preîncălziți grătarul.
Scoateți carnea de porc din marinată, îndepărtând orice exces. Condimentează cu sare și piper și grătește 10 până la 12 minute pentru o coacere medie.