Marinat cotlet de porc cu ananas Salsan este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 543 calorii. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ceapă eșalotă, ardei iute, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 50 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Adobo-muschiulet de porc marinat cu salsa de ananas la gratar, Carne de porc Cotlet de porc și ardei, și Cimbru, Cotlet De Porc & Ananas Tigaie Cina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Amestecați toate ingredientele într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați Cotletele de porc. Marinați la frigider până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
1
Se amestecă toate ingredientele salsa într-un castron mediu. Gust pentru condimente. Puneți deoparte timp de 10 minute pentru ca aromele să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți cotletele din marinată. Grătar timp de 5 minute pe fiecare parte pentru un mediu rar și 8 minute pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți Cotletele de pe grătar și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere. Puneți salsa deasupra.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.