Carne de porc marinată cu nucă de cocos cu orez (Bai Sach Chrouk)

Carne de porc marinată cu nucă de cocos cu orez (Bai Sach Chrouk)
Carnea de porc marinată cu nucă de cocos cu orez (Bai Sach Chrouk) este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 425 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc marinată cu nucă de cocos cu orez (Bai Sach Chrouk), Filet De Porc Marinat Cu Nucă De Cocos, și Filet De Porc Marinat Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Combinați 1 cană de apă, zahăr și sare într-o cratiță; aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când zahărul și sarea se dizolvă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se ia de pe foc; se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Se toarnă amestecul de oțet peste legume pentru a acoperi; se amestecă bine. Acoperiți și răciți cel puțin 24 de ore sau până la 48 de ore, păstrând legumele scufundate și amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Combinați laptele de cocos și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6
Adăugați felii de porc, masând pentru a acoperi; sigilați și marinați la frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
7
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Așezați felii de porc pe grătar; grătiți 10 până la 12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz), ungând ocazional cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Lăsați să stea 5 minute.
11
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adauga 3/4 ceasca ceapa; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Se ia de pe foc.
15
Se încălzește bulionul în cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
16
Se toarnă bulionul în boluri mici de scufundare; se presară uniform cu 1/4 cană de ceapă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
17
Tăiați fripturile de porc în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De PorcFripturi De Porc
18
Serviți carnea de porc peste orez; stropiți cu amestec de ceapă-ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
19
Se servește cu murături și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În24 hrs, 56 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista