Carne de porc marinată cu nucă de cocos cu orez (Bai Sach Chrouk)
Carnea de porc marinată cu nucă de cocos cu orez (Bai Sach Chrouk) este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 425 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc marinată cu nucă de cocos cu orez (Bai Sach Chrouk), Filet De Porc Marinat Cu Nucă De Cocos, și Filet De Porc Marinat Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Combinați 1 cană de apă, zahăr și sare într-o cratiță; aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când zahărul și sarea se dizolvă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc; se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Se toarnă amestecul de oțet peste legume pentru a acoperi; se amestecă bine. Acoperiți și răciți cel puțin 24 de ore sau până la 48 de ore, păstrând legumele scufundate și amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Combinați laptele de cocos și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
6
Adăugați felii de porc, masând pentru a acoperi; sigilați și marinați la frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
7
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Așezați felii de porc pe grătar; grătiți 10 până la 12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz), ungând ocazional cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
10
Lăsați să stea 5 minute.
11
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adauga 3/4 ceasca ceapa; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Se ia de pe foc.
15
Se încălzește bulionul în cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
16
Se toarnă bulionul în boluri mici de scufundare; se presară uniform cu 1/4 cană de ceapă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Tăiați fripturile de porc în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Porc
18
Serviți carnea de porc peste orez; stropiți cu amestec de ceapă-ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
19
Se servește cu murături și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci