Carne de porc marinată cu miere cu Gremolata

Carnea de porc marinată cu miere cu Gremolata ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 216 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, căței de usturoi, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc marinată cu miere cu Gremolata, Filet De Porc Marinat Cu Miere De Var, și Carne de porc frigăruită la grătar marinată în sos de lămâie, miere și pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc în vas de copt din sticlă de 11 x 7 x 2 inci.
Bateți mierea, usturoiul și sucul de portocale într-un castron mic.
Se toarnă peste carne de porc; întoarceți-vă la strat.
Presărați carnea de porc cu 1 linguriță sare de mare și 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Transferați carnea de porc în farfurie; rezervați marinada.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc în tigaie. Maro pe toate părțile, întorcându-se des, aproximativ 4 minute.
Transfer la cuptor; gatiti pana cand termometrul cu citire instantanee introdus in centrul carnii de porc registre 150 F, 15 pana la 20 de minute.
Se transferă pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească 5 minute. Tigaie de rezervă.
Se toarnă marinada rezervată în aceeași tigaie; adăugați vin. Se fierbe ușor până se reduce la 1/2 cană, 3 până la 4 minute. Se condimentează cu sare de mare și piper.
Se amestecă coaja de portocală, cimbru, rozmarin și salvie într-un castron mic pentru gremolata.
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch; transferați pe platou.
Se toarnă sosul peste carnea de porc.
Se presară cu gremolata și se servește.
Per porție: 279 calorii, 10 g grăsime, 0,3 g fibre