Carne de porc marinată cu miere cu Gremolata

Carne de porc marinată cu miere cu Gremolata
Carnea de porc marinată cu miere cu Gremolata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 215 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați miere, rozmarin, filete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Marinat Cu Miere De Var, Carne de porc frigăruită la grătar marinată în sos de lămâie, miere și pește, și Cum se gătește: carne de porc frigăruită la grătar marinată în lemongrass, miere și sos de pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc în vas de copt din sticlă de 11 x 7 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Bateți mierea, usturoiul și sucul de portocale într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
UsturoiUsturoi
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă peste carne de porc; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Presărați carnea de porc cu 1 linguriță sare de mare și 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sare De MareSare De Mare
Carne De PorcCarne De Porc
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați carnea de porc în farfurie; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați carne de porc în tigaie. Maro pe toate părțile, întorcându-se des, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transfer la cuptor; gatiti pana cand termometrul cu citire instantanee introdus in centrul carnii de porc registre 150 F, 15 pana la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Se transferă pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească 5 minute. Tigaie de rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
11
Se toarnă marinada rezervată în aceeași tigaie; adăugați vin. Se fierbe ușor până se reduce la 1/2 cană, 3 până la 4 minute. Se condimentează cu sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se amestecă coaja de portocală, cimbru, rozmarin și salvie într-un castron mic pentru gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch; transferați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
14
Se toarnă sosul peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
15
Se presară cu gremolata și se servește.
16
Per porție: 279 calorii, 10 g grăsime, 0,3 g fibre
17
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista