Carne de porc marinată cu miere cu Gremolata

Carnea de porc marinată cu miere cu Gremolata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 215 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați miere, rozmarin, filete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Marinat Cu Miere De Var, Carne de porc frigăruită la grătar marinată în sos de lămâie, miere și pește, și Cum se gătește: carne de porc frigăruită la grătar marinată în lemongrass, miere și sos de pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc în vas de copt din sticlă de 11 x 7 x 2 inci.
Bateți mierea, usturoiul și sucul de portocale într-un castron mic.
Se toarnă peste carne de porc; întoarceți-vă la strat.
Presărați carnea de porc cu 1 linguriță sare de mare și 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Transferați carnea de porc în farfurie; rezervați marinada.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc în tigaie. Maro pe toate părțile, întorcându-se des, aproximativ 4 minute.
Transfer la cuptor; gatiti pana cand termometrul cu citire instantanee introdus in centrul carnii de porc registre 150 F, 15 pana la 20 de minute.
Se transferă pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească 5 minute. Tigaie de rezervă.
Se toarnă marinada rezervată în aceeași tigaie; adăugați vin. Se fierbe ușor până se reduce la 1/2 cană, 3 până la 4 minute. Se condimentează cu sare de mare și piper.
Se amestecă coaja de portocală, cimbru, rozmarin și salvie într-un castron mic pentru gremolata.
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch; transferați pe platou.
Se toarnă sosul peste carnea de porc.
Se presară cu gremolata și se servește.
Per porție: 279 calorii, 10 g grăsime, 0,3 g fibre