Carne De Porc Marinată Aromată

Carne De Porc Marinată Aromată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc marinată aromată. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.42 pe portie. O porție conține 188 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudra de curry, bulionul de legume, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Marinată, Carne de porc marinată Ina, și Carne De Porc Marinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, conservele, 2 linguri de sherry, suc de lămâie, ulei, curry, sos Worcestershire, cimbru și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
ConservăConservă
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se toarnă 3/4 cană marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de porc. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați peste noapte, întorcându-vă ocazional. Puneți deoparte 1 cană de marinată rămasă pentru sos; acoperiți și refrigerați. Acoperiți și refrigerați restul de marinată pentru însăilare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Scurgeți și aruncați marinada; așezați carnea de porc pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Coaceți, neacoperit, la 350 de ore de la 1 la 1-1/4 ore sau până când un termometru citește 145 de ore, ungându-se ocazional cu marinata rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Transferați pe un platou de servire.
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
7
Între timp, într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb cu restul de sherry și 1 cană de marinată. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Se servește cu friptură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista