Carne De Porc Marinată Aromată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc marinată aromată. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.42 pe portie. O porție conține 188 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudra de curry, bulionul de legume, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Marinată, Carne de porc marinată Ina, și Carne De Porc Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, conservele, 2 linguri de sherry, suc de lămâie, ulei, curry, sos Worcestershire, cimbru și piper.
Se toarnă 3/4 cană marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de porc. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați peste noapte, întorcându-vă ocazional. Puneți deoparte 1 cană de marinată rămasă pentru sos; acoperiți și refrigerați. Acoperiți și refrigerați restul de marinată pentru însăilare.
Scurgeți și aruncați marinada; așezați carnea de porc pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți, neacoperit, la 350 de ore de la 1 la 1-1/4 ore sau până când un termometru citește 145 de ore, ungându-se ocazional cu marinata rezervată.
Transferați pe un platou de servire.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb cu restul de sherry și 1 cană de marinată. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.