Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc marinată aromată. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.42 pe portie. O porție conține 188 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudra de curry, bulionul de legume, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Marinată, Carne de porc marinată Ina, și Carne De Porc Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, conservele, 2 linguri de sherry, suc de lămâie, ulei, curry, sos Worcestershire, cimbru și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pudră De Gelatină De Merișoare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă 3/4 cană marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de porc. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați peste noapte, întorcându-vă ocazional. Puneți deoparte 1 cană de marinată rămasă pentru sos; acoperiți și refrigerați. Acoperiți și refrigerați restul de marinată pentru însăilare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Scurgeți și aruncați marinada; așezați carnea de porc pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți, neacoperit, la 350 de ore de la 1 la 1-1/4 ore sau până când un termometru citește 145 de ore, ungându-se ocazional cu marinata rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Transferați pe un platou de servire.
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
7
Între timp, într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb cu restul de sherry și 1 cană de marinată. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime