Carne de porc mandarina

Carne de porc mandarina
Porc Mandarin durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 241 de calorii, 22 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 1,45 USD per porție. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați boia, pimiento, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44%, care este solid. Rețete similare sunt Salata de porc cu mandarină, Medalioane cu porc mandarin și friptura de porc cu mandarină.

Instrucțiuni

1
Combinați primele șase ingrediente într-o pungă mare de plastic resigilabilă; se adauga carnea de porc si se intoarce pentru a imbraca. Pungă sigilată; dați la frigider peste noapte, întorcând carnea de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Între timp, combinați ingredientele pentru sos într-un bol; acoperiți și răciți. Într-un alt castron, amestecați apa clocotită în muștar; se adauga sare si se amesteca pana se omogenizeaza. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră; frig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Aruncați marinata din carne. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 18-20 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 160°-170°, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
5
Serviți cu sos și muștar pentru înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista