Carne De Porc Lăcuită Cu Cinci Condimente

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc lăcuită cu cinci condimente. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, zahăr brun ferm, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somon Lăcuit, Pui Lăcuit, și Cambulă Lăcuită.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați usturoiul, sarea, zahărul brun, pudra cu cinci condimente, 1/4 cană sos de soia și 2 linguri. apă.
Adăugați Cotletele de porc la marinată, acoperiți și refrigerați 2 ore, întorcându-vă de mai multe ori.
Preîncălziți cuptorul la 32
Umpleți o tigaie de prăjire cu suficientă apă pentru a ajunge la 1 in. sus părți și a pus pe raft de jos a cuptorului. Introduceți un 12-in. frigarui metalic prin toate cele 4 cotlete, aproximativ 1/2 in. de la margine. Spațiu cotlet despre 1 în. în afară de frigărui. Scoateți raftul superior al cuptorului la jumătate, asigurându-vă că raftul este încă susținut și nivelat și coborâți foarte atent frigăruia transversal pe raft, astfel încât carnea să treacă între bare și frigăruia se sprijină pe raft. Împingeți încet raftul înapoi în cuptor, apoi mutați tigaia cu apă direct sub carnea agățată.
Coaceți cotletele 30 de minute. Creșteți temperatura la 425 și gătiți încă 10 minute.
Se toarnă sirop de porumb și restul de 1 lingură. sos de soia într-un vas superficial și se amestecă pentru a combina.
Transferați Cotletele de porc din frigărui în amestecul de sirop de porumb, rulând pentru a acoperi, apoi feliați subțire fiecare cotlet.
Serviți cu orez fierbinte sau tăiței soba, dacă doriți.