Carne De Porc Lemongrass
Carnea de porc Lemongrass ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 226 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, sos de soia, cotlet de porc tăiat în centru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui De Porc Si Lemongrass, Lemongrass Carne De Porc Satays, și Banh Mi Cu Carne De Porc Lemongrass pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați carnea de porc cu piper și sare.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 1/2 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea de porc este gata.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați ceapa și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi) la tigaie. Aduceți la foc mic. Gatiti 6 minute. Aranjați bok choy într-un singur strat peste amestecul de morcovi. Acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți 4 minute sau până când bok choy este fraged. Se amestecă coriandru și suc.
Tăiați fiecare cotlet de porc în felii (grosime de 1/2 inch). Lingură 1/2 cană amestec de legume în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 3 uncii de porc.