Carne de porc la grătar la grătar cu Kabobs de legume
Carnea de porc la grătar cu grătar de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 367 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei, porumb cu jumătate de urechi pe știulet, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Frigarui De Legume La Gratar, Carne de porc și legume / fructe Kabobs, și Carne de vită și legume la grătar.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare cotlet de porc în fâșii groase de 1/2 inch; așezați carnea de porc într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Combinați siropul și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste carne de porc. Pungă de etanșare; întoarceți punga pentru a acoperi carnea de porc. Marinați în frigider 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți carnea de porc din marinadă, rezervând marinada.
Puneți marinada într-o cratiță mică; aduceți la fierbere și scoateți-l de pe foc. Filetați carnea de porc, porumbul și piperul alternativ pe frigarui metalice de 8 (10 inci). Filetați ceapa separat pe frigarui de 1 (10 inci).
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați kaboburile de porc și legume și kabobul de ceapă pe raft; grătar, acoperit, 12 minute sau până când carnea este gata, întorcându-se o dată și ungând cu marinată rezervată.
Scoateți carnea de porc și legumele de pe grătar. Grătar de ceapă kabob, acoperit, 3 până la 5 minute suplimentare sau până se înmoaie, întorcându-se o dată și ungând cu marinată rezervată.