Carne de porc la grătar cu Salsa de pere

Rețeta de porc la grătar cu Salsan de pere este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 215 calorii. Pentru $1.34 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, oregano, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc prăjită cu Salsa proaspătă de pere, Great American Southwest Sliders cu pere de ficat și salsa de Avocado la grătar, și Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, chimenul, oregano și piperul; adăugați carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; refrigerați peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinada.
Carne de porc la grătar, neacoperită, la foc mediu indirect timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Într-un castron, combinați ingredientele salsa.
Se servește cu carnea de porc.