Carne de porc la grătar cu caise curry și varză Napa

Carne de porc la grătar cu caise curry și varză Napa
Carnea de porc la grătar cu caise curry și varză Napa este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 419 calorii, 27G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, varză napa, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Porc Hoisin Cu Varză Napa, Bile Asiatice De Porc Cu Varză Napa, și Salată picantă de porc și varză Napa.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-o cratiță mică, acoperiți caisele cu apă și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 3 minute, apoi se scurge.
3
Frecați carnea de porc cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătar peste un foc moderat fierbinte, întorcându-se ocazional, până la fiert, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi tăiați fiecare bucată în 3 felii.
5
Între timp, într-o tigaie mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați pudra de curry și gătiți la foc moderat, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
7
Se adaugă varza, caisele și rozmarinul, se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc mare, amestecând până când varza se ofilește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8
Transferați varza curry și caisele în farfurii, acoperiți cu feliile de porc la grătar și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista