Carne de porc la grătar cu caise curry și varză Napa

Carnea de porc la grătar cu caise curry și varză Napa este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 419 calorii, 27G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, varză napa, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Porc Hoisin Cu Varză Napa, Bile Asiatice De Porc Cu Varză Napa, și Salată picantă de porc și varză Napa.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-o cratiță mică, acoperiți caisele cu apă și dați la fiert.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 3 minute, apoi se scurge.
Frecați carnea de porc cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătar peste un foc moderat fierbinte, întorcându-se ocazional, până la fiert, aproximativ 10 minute.
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi tăiați fiecare bucată în 3 felii.
Între timp, într-o tigaie mare, topiți untul.
Adăugați pudra de curry și gătiți la foc moderat, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 2 minute.
Se adaugă varza, caisele și rozmarinul, se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc mare, amestecând până când varza se ofilește, aproximativ 5 minute.
Transferați varza curry și caisele în farfurii, acoperiți cu feliile de porc la grătar și serviți.