Carne de porc la grătar ancho-frecat cu Salsa de roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc frecată cu Ancho la grătar cu Salsan de roșii. Această rețetă face 8 porții cu 1229 calorii, 150g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.61 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ulei de măsline, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlete de porc frecate cu Chili cu Salsa de ananas la grătar, Ancho Chili-Espresso Frecat Muschiulet De Porc, și Ouăle lui Dave Lieberman în Ancho-salsa de roșii pentru rețete similare.