Carne De Porc La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc la grătar. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 442 calorii, 54g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, sos de soia, muschi de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc La Grătar, Asiatice La Grătar Muschi De Porc, și Muschi De Porc Glazurat Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați ketchup-ul cu sosul de soia, mierea, oțetul și muștarul până se combină.
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul până când strălucește. Condimentați coapsele de porc cu sare și piper și prăjiți-le în tigaie la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 6 minute.
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți carnea de porc timp de 30 de minute. Îndepărtați carnea de porc cu o parte din sosul de grătar și prăjiți-o timp de aproximativ 10 până la 15 minute mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul fripturii înregistrează 14
Transferați coapsele de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Adăugați sosul de grătar rămas în tigaie și gătiți la foc moderat, răzuind orice bucăți rumenite, până când sosul este ușor caramelizat, 5 până la 6 minute. Feliați subțire carnea de porc și serviți sosul cald de grătar alături.