Carne De Porc La Grătar

Carne De Porc La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kabobs de porc la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 101G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 745 calorii. Pentru $ 8.1 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de condimente de porc, cotlet de porc, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne De Porc La Grătar, Frigărui De Porc Teriyaki La Grătar, și Carne De Porc Grecească La Grătar.

Instrucțiuni

1
Grătar de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
2
Presărați ambele părți ale fiecărui cotlet de porc cu sare condimentată; tăiați fiecare cotlet în 4 bucăți. Alternativ, filetați bucăți de porc, dovlecei, ciuperci și ardei gras uniform pe patru frigarui metalice de 12 până la 14 inci. Într-un castron mic, combinați conservele și oțetul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Cotlet De PorcCotlet De Porc
ConservăConservă
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Când sunteți gata de grătar, așezați kabobs pe grătar cu gaz la foc mediu sau pe grătar cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
4
Periați cu amestec de conserve. Gatiti 5 minute. Rândul său, kabobs; perie cu amestecul de conserve rămase. Gatiti inca 5 pana la 7 minute sau pana cand carnea de porc nu mai este roz. Dacă doriți, serviți peste orez fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
ConservăConservă
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista