Carne de porc la gratar cu salsa de avocado

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Carne de porc la grătar cu salsa de avocado. O porție conține 321 de calorii , 26 g de proteine și 19 g de grăsimi . Pentru 2,0 USD per porție , primești un fel principal care servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru 4 iulie . Dacă aveți la îndemână avocado, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 73% , care este solid. Avocado Sweet Lassi - Cum se prepară Avocado Lassi - Indian Avocado , pui la grătar condimentat cu salsa de avocado (PALEO) și supa rece de avocado și castraveți cu salsa de creveți și scoici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente.
Turnați 1/2 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pana la 2 ore. Rezervați 1/3 cană din marinada rămasă.
Puneți restul de marinată într-un castron mare; adăugați avocado, roșiile, castraveții, ceapa verde, coriandru, miere, sare și piper. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Într-o cratiță mică, combinați jeleul și marinada rezervată. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Scurgeți și aruncați marinata. Frecați carnea de porc cu condimente pentru friptură. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Prăjiți, neacoperit, la foc mediu sau prăjiți la 4 inchi de la foc timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când sucurile curg limpede, ungeți ocazional cu amestecul de jeleu.
Serviți cu salsa de avocado.