Carne de porc Katsu cu orez lipicios

Carne de porc Katsu cu orez lipicios
Carnea de porc Katsu cu orez lipicios ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 605 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 195 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet panko, consumul de mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Porc Lipicioasă Cu Tăiței De Orez, Shanghai Stil De Porc Zongzi (Găluște De Orez Lipicios), și Cum se gătește: orez lipicios aburit și carne de porc învelite în frunze de banană.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul, încălziți uleiul într-o tigaie mare și adăugați ceapa, morcovul și merele. Acoperiți și gătiți ușor timp de 10 minute până se înmoaie, amestecând de câteva ori. Descoperiți tigaia, măriți focul, adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se amestecă pudra de curry și ghimbirul. Gatiti inca 1 min, apoi amestecati Rosia pura, miere, soia si faina de porumb. Se amestecă treptat bulionul și se fierbe timp de 5 minute până când legumele sunt complet moi și sosul s-a îngroșat. Blitz cu un blender sau într-un lichidator până se omogenizează, apoi condimentează după gust cu uleiul de susan, sare și piper. Sosul poate fi făcut cu până la 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
În timp ce sosul se gătește, puneți carnea de porc între 2 foi de folie alimentară și bash cu un sucitor până când carnea are o grosime de aproximativ 1cm. Într-un castron puțin adânc, frecați firimiturile, turmericul și uleiul cu niște condimente. Bateți albușul cu o furculiță până se spumează puțin și pregătiți o tavă de copt antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
TurmericTurmeric
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Puneți orezul într-o cratiță cu 400 ml apă rece și un vârf de sare. Se aduce la fierbere, se acoperă, apoi se fierbe timp de 10 minute. Scoateți focul și lăsați-l deoparte până când este gata să serviți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Înmuiați fiecare bucată de porc în ou, apoi firimiturile, presându-le pe suprafață înainte de a transfera carnea în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
7
Coaceți carnea de porc timp de 10-15 minute sau până devine aurie și crocantă, întorcând o dată dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se servește cu orezul și sosul katsu, garnisit cu coriandru, dacă se folosește, plus ghimbir murat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Sos KatsuSos Katsu
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista