Carne De Porc Kalua Cu Aragaz Lent

Carne De Porc Kalua Cu Aragaz Lent
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de Rețete, Slow Cooker Kalua Pork ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 8 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. 106 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, sos de soia, friptură de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Porc Kalua Cu Aragaz Lent, Sandvișuri De Porc Kalua Cu Aragaz Lent, și Sandvișuri De Porc Kalua Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Se amestecă apă, sos de salată în stil Italian și sos de soia împreună într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
Sos De SoiaSos De Soia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Adăugați friptura de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
3
Presărați ceapa verde și usturoiul peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
4
Gatiti la foc mic timp de 8 pana la 9 ore.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții14
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista