Carne De Porc Kalua
Carnea de porc Kalua ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 6 și costă $1.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 299 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați aromă de fum lichid, friptură de porc, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne De Porc Kalua, Carne De Porc Kalua Hawaiană, și Carne De Porc Kalua Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați grăsimea de porc cu fața în sus într-o tigaie sau o caserolă adâncă.
Combinați apa și fumul lichid; se toarnă peste carne.
Se presară cu sare. Acoperiți și prăjiți într-un cuptor preîncălzit timp de trei ore.
Scoateți din tigaie și mărunțiți.