Carnea de porc, Kale și bok Choy Stir-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 419 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați kale, usturoi, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Carne de porc și bok Choy se amestecă pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați grăsimea din carne de porc; tăiați în benzi de 2 x 1/4 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Combinați carnea de porc, 2 linguri de sos de soia, 2 lingurițe de usturoi și 1 linguriță de ghimbir într-un castron puțin adânc. Acoperiți și marinați în frigider 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați 1 lingură de sos de soia, 2 lingurițe de usturoi, 1 linguriță de ghimbir, bulion, sos hoisin și amidon de porumb într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 2 lingurițe de usturoi și ardei roșu zdrobit; se prăjește 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați ciuperci și ceapă; se prăjește 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați amestecul de porc și kale; se amestecă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Adăugați amestecul de bulion și bok choy; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana cand amestecul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
9
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper