Carne De Porc Hoisin Cu Orez
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încearcă Hoisin Carne de porc cu orez. Această rețetă servește 4 și costă 2,6 USD per porție. O porție conține 1059 de calorii , 38 g de proteine și 13 g de grăsimi . 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați orez brun, semințe de susan, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 88% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rule de primăvară vietnameze cu sos de arahide Hoisin , Cotlete de porc cu curry și conopidă cu orez basmati și orez prăjit cu carne de porc mai sănătoasă .
Instrucțiuni
Combinați sosul hoisin, 1 lingură de oțet, jalapeno, jumătate din ceai și 1/4 linguriță de piper într-un blender sau mini robot de bucătărie și amestecați până la omogenizare.
Transferați într-un castron. Tăiați muschiul de porc în jumătate pe lungime și puneți ambele bucăți cu partea tăiată în jos pe o tavă de copt.
Se presară cu 1/4 linguriță de sare și se unge cu jumătate din amestecul de sos hoisin. Se prăjește până când devine maro auriu și tocmai fiert, 5 până la 8 minute. Pus deoparte.
Combinați orezul congelat, mazărea de zăpadă, câte 1 lingură de ulei de măsline și oțet, ghimbirul, 1 linguriță de semințe de susan și 1/4 de linguriță de sare într-un castron care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde. Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde până când orezul este fierbinte și mazărea de zăpadă este fragedă, 6 până la 8 minute. Arunca morcovii, ceaiurile ramase si cate 1 lingurita de ulei de masline, otetul si semintele de susan intr-un castron. Tăiați subțire carnea de porc; serviți cu amestecul de orez, salata de morcovi și sosul rămas.
Fotografie de Christopher Testani