Carne de porc Herby cu salată de mere și cicoare
Carnea de porc Herby cu salată de mere și cicoare necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 4 și costă $1.62 pe portie. Acest fel principal are 228 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de filet de porc, ulei de nucă, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Carne de porc rulată cu usturoi Herby cu salată de mere, Salată de cicoare-mere cu sos de unt brun, și Salată de salată, cicoare și mere cu sos de semințe de mac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Frecați carnea de porc cu 1 linguriță ulei, 1 linguriță muștar și niște condimente. Se rumenesc, se transferă într-o tavă de copt și se apasă pe jumătate din ierburi. Prăjiți timp de 15 minute până când sunt fierte.
Pentru a face salata, amestecați sucul de lămâie, mierea și uleiul de nucă rămas și muștarul împreună. Condimentați și aruncați merele, cicoarea și ierburile rămase.
Serviți carnea de porc feliată, cu salata pe lateral.