Porc Hash Brown coace ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 292 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, cartofi o ' Brien, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hash Brown Porc Coace, Hash Brown Coace, și Hash Maro Ou Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați făina, bulionul, sarea, apa și laptele până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
3
Într-un castron mare, combinați cartofii, legumele de porc și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ciuperci
Cartofi
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați amestecul de smântână; amestecați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
5
Transferați într-un 2-qt superficial uns. vas de copt. Aruncați fulgi de porumb și unt; se presară deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Porumb
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Se coace, neacoperit, la 375 de minute, timp de 30-35 de minute sau până se încălzește.