Carne de porc glazurată cu citrice cu Farro

Citrus - carne de porc glazurate cu Farro este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 474 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Un amestec de varză de Bruxelles, suc de tei, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Burtă De Porc Glazurată Cu Citrice, Citrice Glazurate Carne De Porc La Grătar, și Salată de iarnă de citrice și avocado Kale cu Farro și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa roșie; gatiti, amestecand, pana la aur, 5 minute.
Adăugați farro, 2 1/2 căni de apă, 1/2 linguriță de sare și piper după gust și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu; fierbeți până când farro este doar fraged, 25 de minute. Se amestecă varza de Bruxelles și se gătește până se înmoaie, 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Amestecați sucurile de tei și portocale cu mierea. Condimentează carnea de porc cu chimenul, ardeiul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și portocalele; gătiți, întorcând carnea de porc, până se rumenesc, 5 minute. Întoarceți panele portocalii; adăugați amestecul de suc.
Transferați tigaia în cuptor; coaceți până când un termometru introdus în carnea de porc înregistrează 145 de grade F, aproximativ 15 minute.
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi feliați și stropiți cu sucurile de tigaie.
Se servește cu portocalele și farro; deasupra cu semințe de rodie.
Fotografie realizată de Justin Walker