Carne De Porc Glazurată Cu Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc glazurată cu caise. Această rețetă servește 4 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 19 minute. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, broccoli, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Muschiulet De Porc Glazurat Cu Caise, Friptură De Porc Glazurată Cu Caise, și Cotlet de porc glazurat cu caise.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc.
Tăiați carnea de porc în felii de 1/2 inch.
Încălziți wok sau tigaie de 12 inci la foc mare.
Adăugați ulei; rotiți wok în partea de acoperire.
Adăugați carne de porc; se prăjește 4 până la 5 minute sau până când nu mai este roz.
Adăugați legume congelate; se prăjește 2 minute.
Se amestecă conservele și sosul de stridii; gatiti si amestecati aproximativ 30 de secunde sau pana se incalzeste.