Carne De Porc Glazurată Cu Caise

Nevoie de o curs principal fără lactate? Carnea de porc glazurată cu caise ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 384 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Un amestec de filet de porc, broccoli, sos hoisin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Carne De Porc Glazurată Cu Caise, Friptură De Porc Glazurată Cu Caise, și Kebab De Porc Glazurat Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc.
Tăiați carnea de porc în felii de 1/2 inch.
Încălziți wok sau tigaie de 12 inci la foc mare.
Adăugați ulei; rotiți wok în partea de acoperire.
Adăugați carne de porc; se prăjește 4 până la 5 minute sau până când nu mai este roz.
Adăugați legume congelate; se prăjește 2 minute.
Se amestecă conservele și sosul de stridii; gatiti si amestecati aproximativ 30 de secunde sau pana se incalzeste.