Carne De Porc Glazurată Cu Afine

Carnea de porc glazurată cu afine este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de mere de gătit, filete de porc, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Cotlete de porc glazurate cu afine, Friptură De Porc Glazurată Cu Afine, și Muschiulet De Porc Glazurat Cu Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 8 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Descoperi; se fierbe 2 minute sau pana se ingroasa. Se răcește 10 minute.
Se pune într-un blender sau robot de bucătărie și se prelucrează până se omogenizează. Împărțiți sosul de afine în jumătate.
Tăiați grăsimea din carne de porc; se presară cu sare și piper negru.
Ungeți carnea de porc cu jumătate de sos de afine.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz).
Serviți carnea de porc cu sosul de afine rămas.