Carne de porc Gingered și sparanghel
Carnea de porc Gingered și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, ghimbir măcinat, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sparanghel Gingered, Sparanghel Gingered, și Carne de vită Gingered și sparanghel Stir-Fry.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele patru ingrediente; puneți deoparte 1/3 cană.
Turnați marinata rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de porc. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; la frigider timp de 1 oră. Acoperiți și refrigerați marinada rezervată.
Scurgeți și aruncați marinada. Într-o tigaie mare sau wok, amestecați jumătate din carnea de porc în 1 lingură de ulei timp de 2-3 minute sau până se înmoaie.
Scoateți carnea de porc cu o lingură pliată; deoparte. Repetați cu carnea de porc și uleiul rămas.
În aceeași tigaie, amestecați sparanghelul timp de 2-3 minute sau până când este crocant.
Combinați amidonul de porumb și marinada rezervată până se omogenizează; amestecați în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Întoarceți carnea de porc în tigaie și încălziți-o.
Serviți cu orez, dacă doriți.