Carne De Porc Friptă Glazurată Cu Rodie

Carne De Porc Friptă Glazurată Cu Rodie
Carnea de porc friptă glazurată cu rodie este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 677 calorii, 63G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, rozmarin, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Balsamică De Rodie, Chipotle-Filet De Porc Prăjit Glazurat Cu Rodie, și Friptură de porc cu umplutură de nucă-rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă melasa, siropul de arțar, usturoiul, muștarul uscat și rozmarinul pentru a face o glazură. Frecați carnea de porc cu uleiul, condimentați cu sare și piper și prăjiți într-un cuptor de 500 timp de 25 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 și prăjiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Ungeți friptura cu glazura și gătiți timp de 25 de minute sau până când centrul ajunge la 155; periați din nou cu glazură cu 10 minute înainte de a fi gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Lăsați friptura să stea 15 minute, apoi sculptați și serviți cu sucurile de tigaie amestecate cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista