Carne De Porc Friptă Glazurată Cu Rodie
Carnea de porc friptă glazurată cu rodie este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 677 calorii, 63G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, rozmarin, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Balsamică De Rodie, Chipotle-Filet De Porc Prăjit Glazurat Cu Rodie, și Friptură de porc cu umplutură de nucă-rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă melasa, siropul de arțar, usturoiul, muștarul uscat și rozmarinul pentru a face o glazură. Frecați carnea de porc cu uleiul, condimentați cu sare și piper și prăjiți într-un cuptor de 500 timp de 25 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 și prăjiți timp de 20 de minute.
Ungeți friptura cu glazura și gătiți timp de 25 de minute sau până când centrul ajunge la 155; periați din nou cu glazură cu 10 minute înainte de a fi gata.
Lăsați friptura să stea 15 minute, apoi sculptați și serviți cu sucurile de tigaie amestecate cu glazura rămasă.