Carne de porc frecată cu muștar cu sos de mure-muștar și cartofi prăjiți la cuptor

Carne de porc frecată cu muștar cu sos de mure-muștar și cartofi prăjiți la cuptor
Rețeta de porc frecat cu muștar cu sos de mure-muștar și cartofi prăjiți la cuptor ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 273 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,07 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați grăsimi degresate, cartofi idaho, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet de porc frecat cu condimente cu sos de grătar de muștar, Filet de porc frecat cu cacao cu sos de muștar Chipotle, și Cotlet De Porc Prăjit La Cuptor Cu Sos De Chanterelle-Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450 de grade. Poziționați două rafturi încuptor. Pulverizați o tigaie mică și o foaie marecookie cu spray de gătit; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista