Carne de porc frecată cu condimente cu salată de nucă prăjită

Carnea de porc frecată cu condimente cu salată de nucă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,91 USD pe porție. O porție conține 255 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de filete de porc, pere bartlett, dovlecei de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de porc frecat cu condimente cu morcovi prăjiți, Filet de porc frecat cu condimente cu morcovi prăjiți, și Szechuan Spice-Carne De Porc Frecat.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Îndepărtați pielea argintie de pe filete, lăsând un strat subțire de grăsime.
Periați cu 1 lingură. ulei și frecați cu frecare uscată.
Preîncălziți cuptorul la 40
Aruncați dovleceii cu restul de 2 linguri. ulei; așezați într-un singur strat într - o tigaie ușor unsă cu folie de 15 x 10 inci.
Coaceți 20 de minute sau până când dovlecelul este doar fraged și începe să se rumenească, amestecând o dată la jumătate.
Scoateți din cuptor și răciți 10 minute.
Între timp, carnea de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar, 10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați carnea de porc în diagonală în felii subțiri.
Aruncați împreună dovlecei, rucola și următoarele 3 ingrediente pe un platou de servire; adăugați sare și piper negru după gust.
Serviți salată de dovlecei cu vinaigretă de Pecan prăjită și carne de porc feliată.