Carne de porc fiartă cu varză și mere

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Carnea de porc fiartă cu varză și mere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 252 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți cidru de mere, filet de carne de porc tăiat în centru cu aromă de muștar, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Mere Prăjite Și Varză Roșie Fiartă, Chiftele cârnați de porc cu varză fiert și mere, și Filet de porc fiert cu bere cu varză și mere.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie adâncă și mare la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Scoateți carnea de porc din tigaie; deoparte și păstrați la cald.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute.
Combinați cidrul și muștarul.
Adăugați amestecul de cidru, mărul și următoarele 3 ingrediente în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Întoarceți carnea de porc în tigaie; acoperiți și gătiți 18 minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Scoateți carnea de porc din tigaie. Acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere. Aruncați frunza de dafin.