Carne de porc fiartă cu sos de șalotă acidulată

Carne de porc fiartă cu sos de șalotă acidulată
Carnea de porc fiartă cu sos de șalotă acidulată este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 213 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână crenguțe de cimbru, umăr de porc, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de porc fiartă cu salată de varză acidulată, Bere de rădăcină carne de porc trasă în șalotă - bere de rădăcină jus cu ceapă acidulată și cremă de jalapeno Fraiche, și Medalioane de porc cu sos Balsamic-șalot.

Instrucțiuni

1
Tăiați habanero în jumătate. Semănați o jumătate de piper și lăsați semințele în cealaltă jumătate. Se toacă ambele jumătăți de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
PiperPiper
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SemințeSemințe
2
Combinați habanero tocat, suc de portocale, 1/4 cană suc de lămâie, șalotă tocată și următoarele 5 ingrediente (prin cimbru) într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Habanero ChiliHabanero Chili
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați carne de porc; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Puneți carnea de porc și marinada într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CarneCarne
6
Scoateți carnea de porc din tigaie cu o lingură cu fante, rezervând lichid de gătit. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
7
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
8
Se toarnă lichidul de gătit rezervat în pungă; lăsați să stea 5 minute. Decupați 1 colț inferior al sacului; scurgeți lichidul într-o cratiță medie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere. Aruncați grăsimea. Puneți deoparte 1/2 cană de lichid de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Puneți cratița cu lichid de gătit la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti 20 de minute sau pana se reduce la aproximativ 1 cana.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Adăugați șalotă feliată, oțet, piper negru și 1 lingură suc de lămâie. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
11
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați carne de porc; gătiți 10 minute, transformându-se în maro bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
13
Adăugați 1/2 cană de lichid de gătit rezervat și 1 lingură de suc de lămâie rămas. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
14
Puneți carnea de porc într-un castron; se toarnă sos peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista