Carne de porc fiartă cu sos de șalotă acidulată

Carnea de porc fiartă cu sos de șalotă acidulată este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 213 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână crenguțe de cimbru, umăr de porc, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de porc fiartă cu salată de varză acidulată, Bere de rădăcină carne de porc trasă în șalotă - bere de rădăcină jus cu ceapă acidulată și cremă de jalapeno Fraiche, și Medalioane de porc cu sos Balsamic-șalot.
Instrucțiuni
Tăiați habanero în jumătate. Semănați o jumătate de piper și lăsați semințele în cealaltă jumătate. Se toacă ambele jumătăți de ardei.
Combinați habanero tocat, suc de portocale, 1/4 cană suc de lămâie, șalotă tocată și următoarele 5 ingrediente (prin cimbru) într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Adăugați carne de porc; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 12 până la 24 de ore.
Puneți carnea de porc și marinada într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea de porc din tigaie cu o lingură cu fante, rezervând lichid de gătit. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar într-un castron.
Se toarnă lichidul de gătit rezervat în pungă; lăsați să stea 5 minute. Decupați 1 colț inferior al sacului; scurgeți lichidul într-o cratiță medie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere. Aruncați grăsimea. Puneți deoparte 1/2 cană de lichid de gătit.
Puneți cratița cu lichid de gătit la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti 20 de minute sau pana se reduce la aproximativ 1 cana.
Adăugați șalotă feliată, oțet, piper negru și 1 lingură suc de lămâie. Acoperiți și păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați carne de porc; gătiți 10 minute, transformându-se în maro bine pe toate părțile.
Adăugați 1/2 cană de lichid de gătit rezervat și 1 lingură de suc de lămâie rămas. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional.
Puneți carnea de porc într-un castron; se toarnă sos peste carne de porc.