Carne de porc fiartă cu slănină și ceapă

Carne de porc fiartă cu slănină și ceapă
Carnea de porc fiartă cu slănină și ceapă este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $ 8.01 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 190g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 1218 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, sare, filete de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare includ Bacon Berkshire Fiert Cu Ceapă Murată, Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri, și Cotlet de porc cu slănină înăbușită și varză de mere-inspirat de beyond Bacon: Paleo-uri care respectă întregul porc.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare adâncă din oțel inoxidabil sau într-un cuptor olandez, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Îndepărtați cu o lingură cu fante. Condimentați carnea de porc cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Creșteți căldura la moderat ridicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Puneți carnea de porc în tigaie și rumeniți pe toate părțile, întorcându-vă, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoate.
5
Reduceți focul la moderat și adăugați uleiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați vinul și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se amestecă bulionul, oțetul, cuișoarele, frunzele de dafin, rozmarinul, 1/4 linguriță de sare și carnea de porc cu orice sucuri acumulate. Aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți, întorcând carnea o dată, până când carnea de porc este gata, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Scoateți carnea din tigaie, transferați-o pe o placă de sculptură și lăsați-o să se odihnească într-un loc cald timp de 5 minute. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de piper și 1/8 linguriță de sare în tigaie și se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Îndepărtați frunzele de dafin, crenguța de rozmarin și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
11
Tăiați carnea în felii subțiri și serviți acoperită cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12
Recomandare de vin: în Austria, Germania sau Alsacia, acompaniamentul clasic pentru acest tip de fel de mâncare este gewrztraminer. Căutați unul dintre exemplele superbe din Alto Adige sau regiunea Pfalz din Germania și veți înțelege de ce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista