Carne de porc fiartă cu slănină și ceapă

Carnea de porc fiartă cu slănină și ceapă este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $ 8.01 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 190g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 1218 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, sare, filete de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare includ Bacon Berkshire Fiert Cu Ceapă Murată, Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri, și Cotlet de porc cu slănină înăbușită și varză de mere-inspirat de beyond Bacon: Paleo-uri care respectă întregul porc.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare adâncă din oțel inoxidabil sau într-un cuptor olandez, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă.
Îndepărtați cu o lingură cu fante. Condimentați carnea de porc cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Creșteți căldura la moderat ridicată.
Puneți carnea de porc în tigaie și rumeniți pe toate părțile, întorcându-vă, aproximativ 8 minute în total.
Reduceți focul la moderat și adăugați uleiul în tigaie.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul și fierbeți timp de 3 minute.
Se amestecă bulionul, oțetul, cuișoarele, frunzele de dafin, rozmarinul, 1/4 linguriță de sare și carnea de porc cu orice sucuri acumulate. Aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți, întorcând carnea o dată, până când carnea de porc este gata, aproximativ 10 minute.
Scoateți carnea din tigaie, transferați-o pe o placă de sculptură și lăsați-o să se odihnească într-un loc cald timp de 5 minute. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de piper și 1/8 linguriță de sare în tigaie și se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Îndepărtați frunzele de dafin, crenguța de rozmarin și cuișoarele.
Tăiați carnea în felii subțiri și serviți acoperită cu sosul.
Recomandare de vin: în Austria, Germania sau Alsacia, acompaniamentul clasic pentru acest tip de fel de mâncare este gewrztraminer. Căutați unul dintre exemplele superbe din Alto Adige sau regiunea Pfalz din Germania și veți înțelege de ce.