Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri

Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri
Carnea de porc fiartă cu ceapă de perle și struguri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 686 calorii. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, vin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Struguri Prăjiți + Ceapă Perlată, Ceapă și struguri de perle glazurate, și Pui prăjit cu struguri roșii, ceapă perlată caramelizată și sos de tigaie Port.

Instrucțiuni

1
Condimentează carnea de porc cu sare și piper. Într-o caserolă mică din fontă emailată, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Se adaugă carnea de porc și se rumenesc bine la foc moderat, 10 minute; se transferă într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Se toarnă grăsimea din caserolă.
4
Se adaugă vinul și se fierbe la foc mare, răzuind bucățile rumenite, până se reduce la jumătate, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați bulionul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6
Adăugați usturoiul, frunza de dafin, crenguța de cimbru, ceapa galbenă și carnea de porc. Acoperiți și fierbeți la foc foarte mic, rotind o dată, până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 160, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Între timp, într-o cratiță medie cu apă, fierbeți ceapa perlată până aproape fragedă, 5 minute; se scurge și se curăță. Într-un castron, amestecați cele 2 linguri de unt înmuiat cu făina pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Transferați carnea de porc pe o farfurie. Se strecoară lichidul de gătit și se întoarce în caserolă; se fierbe până se reduce la 2 căni, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
9
Bateți 1/2 cană din lichidul de gătit în pasta de făină până se omogenizează, apoi bateți amestecul în lichidul de gătit. Se fierbe la foc moderat, amestecând, până se îngroașă. Se fierbe la foc mic, amestecând, până nu rămâne gust făinos, 5 minute. Se amestecă cimbrul tocat și se condimentează cu sare și piper. Întoarceți carnea de porc și sucurile sale în caserolă și adăugați ceapa perlată. Acoperiți și aduceți doar la foc mic, întorcând carnea de porc de câteva ori în sos pentru a o încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Într-o tigaie, topiți restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați strugurii și gătiți la foc moderat, agitând tigaia, până când pielea începe să izbucnească. Feliați gros carnea de porc și transferați-o în farfurii. Puneți sosul, ceapa perlată și strugurii deasupra; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
StruguriStruguri
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista