Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri

Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri
Carnea de porc fiartă cu ceapă de perle și struguri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 686 calorii. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, vin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Struguri Prăjiți + Ceapă Perlată, Ceapă și struguri de perle glazurate, și Pui prăjit cu struguri roșii, ceapă perlată caramelizată și sos de tigaie Port.

Instrucțiuni

1
Condimentează carnea de porc cu sare și piper. Într-o caserolă mică din fontă emailată, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Se adaugă carnea de porc și se rumenesc bine la foc moderat, 10 minute; se transferă într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Se toarnă grăsimea din caserolă.
4
Se adaugă vinul și se fierbe la foc mare, răzuind bucățile rumenite, până se reduce la jumătate, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați bulionul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Adăugați usturoiul, frunza de dafin, crenguța de cimbru, ceapa galbenă și carnea de porc. Acoperiți și fierbeți la foc foarte mic, rotind o dată, până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 160, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Între timp, într-o cratiță medie cu apă, fierbeți ceapa perlată până aproape fragedă, 5 minute; se scurge și se curăță. Într-un castron, amestecați cele 2 linguri de unt înmuiat cu făina pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Transferați carnea de porc pe o farfurie. Se strecoară lichidul de gătit și se întoarce în caserolă; se fierbe până se reduce la 2 căni, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Bateți 1/2 cană din lichidul de gătit în pasta de făină până se omogenizează, apoi bateți amestecul în lichidul de gătit. Se fierbe la foc moderat, amestecând, până se îngroașă. Se fierbe la foc mic, amestecând, până nu rămâne gust făinos, 5 minute. Se amestecă cimbrul tocat și se condimentează cu sare și piper. Întoarceți carnea de porc și sucurile sale în caserolă și adăugați ceapa perlată. Acoperiți și aduceți doar la foc mic, întorcând carnea de porc de câteva ori în sos pentru a o încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
10
Într-o tigaie, topiți restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați strugurii și gătiți la foc moderat, agitând tigaia, până când pielea începe să izbucnească. Feliați gros carnea de porc și transferați-o în farfurii. Puneți sosul, ceapa perlată și strugurii deasupra; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
StruguriStruguri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista