Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri

Carnea de porc fiartă cu ceapă de perle și struguri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 686 calorii. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, vin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Struguri Prăjiți + Ceapă Perlată, Ceapă și struguri de perle glazurate, și Pui prăjit cu struguri roșii, ceapă perlată caramelizată și sos de tigaie Port.
Instrucțiuni
Condimentează carnea de porc cu sare și piper. Într-o caserolă mică din fontă emailată, topiți 2 linguri de unt.
Se adaugă carnea de porc și se rumenesc bine la foc moderat, 10 minute; se transferă într-o farfurie.
Se toarnă grăsimea din caserolă.
Se adaugă vinul și se fierbe la foc mare, răzuind bucățile rumenite, până se reduce la jumătate, 3 minute.
Adăugați bulionul și dați la fiert.
Adăugați usturoiul, frunza de dafin, crenguța de cimbru, ceapa galbenă și carnea de porc. Acoperiți și fierbeți la foc foarte mic, rotind o dată, până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 160, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-o cratiță medie cu apă, fierbeți ceapa perlată până aproape fragedă, 5 minute; se scurge și se curăță. Într-un castron, amestecați cele 2 linguri de unt înmuiat cu făina pentru a forma o pastă.
Transferați carnea de porc pe o farfurie. Se strecoară lichidul de gătit și se întoarce în caserolă; se fierbe până se reduce la 2 căni, 4 minute.
Bateți 1/2 cană din lichidul de gătit în pasta de făină până se omogenizează, apoi bateți amestecul în lichidul de gătit. Se fierbe la foc moderat, amestecând, până se îngroașă. Se fierbe la foc mic, amestecând, până nu rămâne gust făinos, 5 minute. Se amestecă cimbrul tocat și se condimentează cu sare și piper. Întoarceți carnea de porc și sucurile sale în caserolă și adăugați ceapa perlată. Acoperiți și aduceți doar la foc mic, întorcând carnea de porc de câteva ori în sos pentru a o încălzi.
Într-o tigaie, topiți restul de 1 lingură de unt.
Adăugați strugurii și gătiți la foc moderat, agitând tigaia, până când pielea începe să izbucnească. Feliați gros carnea de porc și transferați-o în farfurii. Puneți sosul, ceapa perlată și strugurii deasupra; servi.