Carne De Porc Fajita Wraps

Carne De Porc Fajita Wraps
Carnea de porc Fajita Wraps ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 271 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, sare, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Fajita Wraps, Turcia Fajita Wraps, și Pui Fajita Wraps.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sucul de lămâie, chimenul, sarea și usturoiul într-un vas de sticlă sau plastic. Se amestecă carnea de porc. Acoperiți și refrigerați, amestecând ocazional, cel puțin 15 minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
2
Scoateți carnea de porc din marinată; rezervați marinada. Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in tigaie 3 minute, amestecand o data. Se amestecă ceapa, ardeiul gras și marinada. Gatiti 5 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa si ardeii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
MarinadaMarinada
ArdeiArdei
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați o pătrime din amestecul de porc în centrul fiecărei tortilla. Îndoiți un capăt de tortilla în sus cu aproximativ 1 inch peste amestecul de porc; pliați părțile drepte și stângi peste capătul pliat, suprapunându-se. Îndoiți capătul rămas în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateMediu
Gata În36 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista