Carne De Porc Fajita Wraps
Carnea de porc Fajita Wraps ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 271 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, sare, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Fajita Wraps, Turcia Fajita Wraps, și Pui Fajita Wraps.
Instrucțiuni
Se amestecă sucul de lămâie, chimenul, sarea și usturoiul într-un vas de sticlă sau plastic. Se amestecă carnea de porc. Acoperiți și refrigerați, amestecând ocazional, cel puțin 15 minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Scoateți carnea de porc din marinată; rezervați marinada. Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in tigaie 3 minute, amestecand o data. Se amestecă ceapa, ardeiul gras și marinada. Gatiti 5 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa si ardeii sunt fragede.
Așezați o pătrime din amestecul de porc în centrul fiecărei tortilla. Îndoiți un capăt de tortilla în sus cu aproximativ 1 inch peste amestecul de porc; pliați părțile drepte și stângi peste capătul pliat, suprapunându-se. Îndoiți capătul rămas în jos.