Carne de porc dulce și acru
Rețeta de porc dulce și acru se poate face în aproximativ 15 minute. Această rețetă face 2 porții cu 436 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 43 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la BBC Good Food necesită 227G felii de Ananas în suc, oțet de vin, ceapă de primăvară și fâșii de porc prăjite. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Carne de porc dulce și acru, Carne De Porc Dulce Și Acru Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Se amestecă dulce și acru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă 4 linguri de suc de Ananas în făina de porumb până se omogenizează, apoi se amestecă sosul de roșii, soia, zahărul și oțetul.
Încălziți uleiul până când este foarte fierbinte într-un wok, apoi aruncați carnea de porc timp de 1 min, amestecând. Ridicați carnea de porc pe o farfurie, apoi lăsați-o deoparte.
Adăugați ardeiul, amestecați timp de 2 minute, apoi adăugați ananasul și cea mai mare parte a cepei de primăvară timp de 30 de secunde. Se amestecă sosul timp de 1 min, stropind în puțină apă în timp ce gătește, apoi se amestecă carnea de porc înapoi timp de 20-30 de secunde până când tocmai gătită ar trebui să fie încă fragedă. Se împrăștie cu ceapa de primăvară rămasă și se servește cu orez sau tăiței.