Carne de porc din soia cu miere condimentată la oală
Carnea de porc din soia cu miere condimentată la oală durează aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de miere limpede, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 35%. Încercați Filet de porc prăjit cu miere-soia, Filet De Porc De Soia Cu Miere, și Cotlete De Porc Cu Miere-Soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul până la cald. Între timp, tăiați cât mai multă grăsime vizibilă din partea superioară a articulației și tăiați și partea inferioară a oricăror clape de carne. Neaten marginile.
Se unge cu 2 linguri de ulei, se condimentează și apoi se pune într-o formă de prăjire. Se rumenesc sub grătar timp de 10 minute pe fiecare parte. Preîncălziți cuptorul la 170C/gaz 3 / ventilator 150c.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o cratiță și sotati morcovii, ceapa și țelina la foc mare timp de aproximativ 10 minute până se caramelizează frumos. Se amestecă pudra cu cinci condimente și mierea. Gatiti inca un minut sau cam asa ceva.
Se toarnă sosul de soia și vinul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Apoi adăugați bulionul și fierbeți încă 2-3 minute. Condimentează cu piper negru proaspăt măcinat.
Se toarnă marinada fierbinte peste carne în forma de prăjire și se acoperă blatul cu hârtii de unt sau hârtie umedă rezistentă la grăsimi. Prăjiți timp de 2 -3 ore până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă cu o furculiță. Lăsați carnea să se răcească la temperatura camerei în marinată.
Răzuiți legumele de pe partea superioară a cărnii, apoi puneți carnea pe o tavă și așezați o scândură deasupra. Se cântărește cu greutăți sau cutii mari și se răcește peste noapte. Strecurați marinada și răciți-o și nu vă faceți griji dacă nu arată foarte plin de farmec în acest moment, va arăta mai bine.
Când este gata să completeze vasul, tăiați carnea de porc peste cereale în rashers de aproximativ 2 cm lățime.
Tăiați fiecare cruce rasher în jumătate.
Încălziți puțin ulei într-o tigaie antiaderentă până când este frumos și fierbinte, apoi sotati feliile de porc în loturi timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte până când se caramelizează, lingând peste marinada rezervată, astfel încât să gătească până la o glazură lucioasă. Pe măsură ce fiecare lot este gătit, acoperiți carnea de porc și păstrați-o caldă.
La sfârșit, orice marinată rămasă poate fi ușor barbotată pentru un sos de servire (va fi doar puțin pentru stropire). Alegeți un roșu fructat deschis, cum ar fi grenache Franceză (garnacha în Spania) sau un semillon din Australia sau Chile pentru a servi cu acest fel de mâncare.