Carne de porc din soia cu miere condimentată la oală

Carne de porc din soia cu miere condimentată la oală
Carnea de porc din soia cu miere condimentată la oală durează aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de miere limpede, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 35%. Încercați Filet de porc prăjit cu miere-soia, Filet De Porc De Soia Cu Miere, și Cotlete De Porc Cu Miere-Soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul până la cald. Între timp, tăiați cât mai multă grăsime vizibilă din partea superioară a articulației și tăiați și partea inferioară a oricăror clape de carne. Neaten marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se unge cu 2 linguri de ulei, se condimentează și apoi se pune într-o formă de prăjire. Se rumenesc sub grătar timp de 10 minute pe fiecare parte. Preîncălziți cuptorul la 170C/gaz 3 / ventilator 150c.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Faceți marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o cratiță și sotati morcovii, ceapa și țelina la foc mare timp de aproximativ 10 minute până se caramelizează frumos. Se amestecă pudra cu cinci condimente și mierea. Gatiti inca un minut sau cam asa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
5
Se toarnă sosul de soia și vinul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Apoi adăugați bulionul și fierbeți încă 2-3 minute. Condimentează cu piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se toarnă marinada fierbinte peste carne în forma de prăjire și se acoperă blatul cu hârtii de unt sau hârtie umedă rezistentă la grăsimi. Prăjiți timp de 2 -3 ore până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă cu o furculiță. Lăsați carnea să se răcească la temperatura camerei în marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Răzuiți legumele de pe partea superioară a cărnii, apoi puneți carnea pe o tavă și așezați o scândură deasupra. Se cântărește cu greutăți sau cutii mari și se răcește peste noapte. Strecurați marinada și răciți-o și nu vă faceți griji dacă nu arată foarte plin de farmec în acest moment, va arăta mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Când este gata să completeze vasul, tăiați carnea de porc peste cereale în rashers de aproximativ 2 cm lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Tăiați fiecare cruce rasher în jumătate.
10
Încălziți puțin ulei într-o tigaie antiaderentă până când este frumos și fierbinte, apoi sotati feliile de porc în loturi timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte până când se caramelizează, lingând peste marinada rezervată, astfel încât să gătească până la o glazură lucioasă. Pe măsură ce fiecare lot este gătit, acoperiți carnea de porc și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
La sfârșit, orice marinată rămasă poate fi ușor barbotată pentru un sos de servire (va fi doar puțin pentru stropire). Alegeți un roșu fructat deschis, cum ar fi grenache Franceză (garnacha în Spania) sau un semillon din Australia sau Chile pentru a servi cu acest fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrenacheGrenache
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
SemillonSemillon
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista