Carne de porc din Caraibe cu unt de mazăre

Carne de porc din Caraibe cu unt de mazăre
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Carnea de porc din Caraibe cu unt de mazăre ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 340 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână filet de porc, pătrunjel, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne De Porc Linguine Toss, Smart Porc-Paste Toss, și Bol De Porc Din Caraibe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Îndepărtați pielea argintie de pe filet, lăsând un strat subțire de grăsime. Frecați 1 Lingură. ulei de măsline, 1/2 linguriță. sare și 1 lingură. Caraibe condimente peste muschiulet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
SareSare
3
Filet la grătar, acoperit cu capac la grătar, 10 până la 12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți de pe grătar și lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Între timp, aduceți mazărea de unt și apa pentru a acoperi la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mare; reduceți focul la mediu și fierbeți 25 de minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Combinați mazărea, următoarele 6 ingrediente și restul de 2 linguri. ulei de măsline și 1 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MazăreMazăre
SareSare
7
Se servește cu carne de porc feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling sunt alegeri excelente pentru Caraibe. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Gewurztraminer. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Zind-Humbrecht Gewurztraminer
Zind-Humbrecht Gewurztraminer
Nasul este foarte înțepător, prezentând o mulțime de arome exotice, trandafiri și condimente, clar influențate și de podgoriile calcaroase din Wintzenheim. Palatul prezintă o structură surprinzătoare și un finisaj uscat. Strugurii au fost foarte sănătoși, astfel încât fermentația a fost constantă și aproape completă, ceea ce se potrivește acestui stil de Gewurztraminer. Este deja destul de deschis, dar va beneficia de puțin timp în sticlă.Acest stil de Gewurztraminer va fi perfect cu pește la grătar sau carne albă, merge foarte bine cu mâncare afumată, rețete asiatice și orice ar putea fi complicat cu vinurile.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista