Carne De Porc Din Caraibe Cu Salsa De Mango

Carne De Porc Din Caraibe Cu Salsa De Mango
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc din Caraibe cu Salsa de Mango ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Dacă aveți la îndemână concentrat de suc de portocale, zahăr, cotlet de porc tăiat în centru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu freca Caraibe și Salsa Mango, Cotlet De Porc Cu Freca Caraibe Și Salsa Mango, și Filet Din Caraibe Cu Salsa De Mango.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu și aruncați bine. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați ienibaharul, piperul și sarea într-un castron mic; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Presărați uniform pe o parte a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte. Înveliți ușor carnea de porc cu spray de gătit. Gatiti carnea de porc, asezonata in jos, 6 minute sau pana se rumeneste usor. Întoarceți carnea de porc și gătiți 6 până la 7 minute suplimentare sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se servește cu salsa de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caraibe poate fi asociat cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Chateau Bianca Gewurztraminer cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Bianca Gewurztraminer
Chateau Bianca Gewurztraminer
Sălbatic aromat, cu note de litchi, condimente exotice și o notă de petale de trandafir. Note moi, dar picante pe gust, cu o notă de aciditate clară la final. Mare cu Ziua Recunostintei affair!
DificultateNormal
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista