Carne De Porc Din Caraibe Cu Salsa De Mango
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc din Caraibe cu Salsa de Mango ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Dacă aveți la îndemână concentrat de suc de portocale, zahăr, cotlet de porc tăiat în centru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu freca Caraibe și Salsa Mango, Cotlet De Porc Cu Freca Caraibe Și Salsa Mango, și Filet Din Caraibe Cu Salsa De Mango.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu și aruncați bine. Acoperiți și răciți.
Combinați ienibaharul, piperul și sarea într-un castron mic; se amestecă bine.
Presărați uniform pe o parte a cărnii de porc.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte. Înveliți ușor carnea de porc cu spray de gătit. Gatiti carnea de porc, asezonata in jos, 6 minute sau pana se rumeneste usor. Întoarceți carnea de porc și gătiți 6 până la 7 minute suplimentare sau până când ați terminat.
Se servește cu salsa de mango.