Carne De Porc Diane Skillet Cina

Carne De Porc Diane Skillet Cina
Cina de porc Diane Skillet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 515 calorii. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cină Cu Cimbru, Cotlet De Porc Și Tigaie Cu Ananas, Carne De Porc Diane, și Filet De Porc Diane.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în tigaie de 12 inci sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Adăugați felii de porc; gatiti 3 pana la 5 minute sau pana se rumenesc pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
3
Scoateți carnea de porc din tigaie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Rezervați 1/4 cană de bulion în cană de măsurare de 1 cană sau castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BolBol
5
Adăugați bulionul rămas, sosul Worcestershire, sarea, piperul și cartofii în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 13 până la 17 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
CartofiCartofi
PiperPiper
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Rezervați 2 linguri de ceapă pentru garnitură. Se amestecă ceapa rămasă, ciupercile și feliile de porc în cartofi. Acoperiți; fierbeți încă 5 minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
CiuperciCiuperci
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
7
Adăugați făină în bulionul rezervat în cupa de măsurare; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă treptat în amestecul de porc. Gatiti la foc mediu-mare timp de 2 pana la 3 minute sau pana cand amestecul este bubuit si ingrosat, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
8
Se presară cu ceapă rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista