Carne de porc de soia tocată cu tăiței de orez

Carnea de porc tocată din soia cu tăiței de orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 753 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,18 USD pe porție. Un amestec de vin de orez shaohsing, coriandru, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Zhajiang Mian-Tăiței Aruncați Cu Carne De Porc Tocată, Cina in seara asta: carne de porc tocata cu taitei Soba, și Carne de porc tocată taiwaneză peste orez (lu rou fan) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți o tigaie cu apă la fiert și adăugați tăiței. Gatiti 4 minute, apoi scurgeti bine si dati deoparte.
Încălziți un wok la foc mare și adăugați uleiul de arahide. Când începe să fumeze, adăugați usturoiul, ghimbirul, ciupercile tocate mărunt și creveții. Se amestecă bine câteva secunde, se adaugă tocatul și se prăjește. Când carnea începe să se rumenească, adăugați vinul de orez și amestecați bine. Se condimentează cu sosul de soia întunecat și ușor, se toarnă în stoc și se aduce la bule.
După 1 min, condimentați carnea de porc cu uleiul de susan prăjit, presărați peste ceapa de primăvară și coriandru, apoi amestecați.
Adăugați tăiței de orez și amestecați bine.
Serviți în boluri și mâncați imediat, condimentat cu puțin mai mult sos de soia, dacă doriți.