Carne De Porc De Ceapă Glorificată

Carne De Porc De Ceapă Glorificată
Cotletele de porc de ceapă glorificate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 272 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.86 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână crema condensată campbell ' s de supă de țelină, apă, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Miere Cotlet De Porc Fiert Cu Pere, Ceapa Rosie, Feta & Ceapa, și Cotlet De Porc Cu Ceapă Cremoasă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie. Gatiti cotletele 10 minute sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați supă și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
4
Se încălzește la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic 5 minute sau până când se termină cotletele.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista