Carne de porc cu vinaigret de var de muștar

Carnea de porc cu vinetă de var de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 7.68 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1226 calorii, 188g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, pătrunjel proaspăt, piper proaspăt măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Rețete similare sunt Friptură de porc și sparanghel cu vinetă de muștar, Friptura De Porc Prăjită Cu Vinetă De Muștar, și Tequila Lime flanc friptură Fajita Salata cu Chile var Vinaigrette.
Instrucțiuni
Înveliți carnea de porc cu 1 lingură de muștar și 1 1/2 lingurițe de ulei.
Presărați-l cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru.
Puneți carnea de porc pe o foaie de copt și prăjiți până când tocmai ați terminat, 20 până la 25 de minute.
Transferați carnea de porc pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 5 minute.
Între timp, puneți ceapa într-un bol mic cu apă rece și lăsați să stea 10 minute.
Scurgeți ceapa, clătiți-o și apoi uscați-o cu prosoape de hârtie.
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați împreună sucul de lămâie, muștarul de 1 linguriță și restul de 1/4 linguriță fiecare sare și piper negru.
Adăugați uleiul de 1/4 cană încet, amestecând. În timp ce carnea de porc este încă caldă, tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii.
Adăugați carnea de porc, ceapa, fulgii de ardei roșu și cilantro în vinetă și aruncați.
Variații: carnea de porc sau carnea de vită rămasă nu numai că ar avea un gust minunat, ci ar fi de fapt mai tradițională. Carnea ar trebui să fie într-adevăr fierte prin, deși, nu rare.
Recomandarea vinului: textura moale, suplă a lui Merlot și aromele coapte, suculente de prune și ciocolată l-au făcut un favorit actual printre vinurile roșii. Savurați aici o versiune bine făcută din Napa Valley din California și veți ști despre ce este vorba.