Nevoie de o curs principal fără lactate? Muschiul de porc cu umplutură de prune uscate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,13 USD pe porție. O porție conține 258 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de port, țelină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Porc Prăjit Cu Umplutură De Mere , Ceapă Și Prune Uscate, Carne de porc cu umplutură de fructe uscate și castane, și Loin de porc umplut cu prune uscate în sos dulce de Sherry (Lomo Relleno).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti umplutura, încălziți o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; gatiti 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Usturoi
Ceapă
4
Se ia de pe foc. Se amestecă prunele uscate și următoarele 8 Ingrediente (prune uscate prin 1/4 linguriță piper); pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
Piper
5
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând carne de porc plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
6
Așezați folie de plastic peste carnea de porc; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
7
Răspândiți umplutura peste carne de porc, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Kilograme De Mure (aproximativ
Carne De Porc
8
Rulați bine; fixați la intervale de 1 1/2 inch cu sfoară. Frecați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Porc
Rola
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
9
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
10
Coaceți la 425 timp de 40 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 155, întorcând carnea de porc după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
11
Așezați carnea de porc pe o tăietură; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Tăiați în felii subțiri.
13
Pentru a pregăti sosul, amestecați făina și 1/4 cană de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
14
Puneți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
15
Adăugați portul, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Port
16
Bateți amestecul de făină, muștarul și 1 1/4 cană bulion. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand frecvent cu un tel. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.