Carne de porc cu umplutură de prune uscate

Carne de porc cu umplutură de prune uscate
Nevoie de o curs principal fără lactate? Muschiul de porc cu umplutură de prune uscate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,13 USD pe porție. O porție conține 258 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de port, țelină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Porc Prăjit Cu Umplutură De Mere , Ceapă Și Prune Uscate, Carne de porc cu umplutură de fructe uscate și castane, și Loin de porc umplut cu prune uscate în sos dulce de Sherry (Lomo Relleno).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti umplutura, încălziți o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; gatiti 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Se ia de pe foc. Se amestecă prunele uscate și următoarele 8 Ingrediente (prune uscate prin 1/4 linguriță piper); pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
PiperPiper
5
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând carne de porc plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Așezați folie de plastic peste carnea de porc; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
7
Răspândiți umplutura peste carne de porc, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Carne De PorcCarne De Porc
8
Rulați bine; fixați la intervale de 1 1/2 inch cu sfoară. Frecați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
9
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
10
Coaceți la 425 timp de 40 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 155, întorcând carnea de porc după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
11
Așezați carnea de porc pe o tăietură; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Tăiați în felii subțiri.
13
Pentru a pregăti sosul, amestecați făina și 1/4 cană de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Puneți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
15
Adăugați portul, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
16
Bateți amestecul de făină, muștarul și 1 1/4 cană bulion. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand frecvent cu un tel. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
PiperPiper
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
17
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
18
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Revista